Manifest

Stappenplan om weer met beide benen op de grond te komen.

Wel bijzonder dat de illustratie je aanspreekt. Maar wat zijn de dingen die moeten gebeuren om op die smalle weg te geraken? Ofwel, wat zou je kunnen doen om je eigen koers te verleggen en de juiste afslag te nemen?

Stap 1 – Bewustwording
Als je denkt ‘het valt allemaal wel mee met mezelf en de wereld om me heen’ dan motiveert dat niet direct om radicale keuzes te maken in je leven. Wat ik hoop is dat je beseft dat er op wereldniveau iets aan de hand is waar je los van moet komen. Alleen als je dit begrijpt kan je gemotiveerd raken om verder te komen.

  1. Verdiep je in de grote invloed die de media, big Tech, (semi-)overheden, big Pharma en big Banking enzovoorts hebben op de mensheid . Bedoelen ze het goed of niet? Hebben ze met elkaar contact of niet? En wat doet the great reset  van Klaus Schwab met ons?
  2. Verdiep je in de vraag hoe het komst dat bijna alle 8 miljard mensen  op aarde onder invloed staan van bovengenoemde instituten  en zich geestelijk afhankelijk hebben laten maken. 
  3. Verdiep je in de vraag hoe het komt dat wij moeilijk andere info (kunnen) krijgen dan de info die de eerder genoemde instanties ons geven. Trek je zelf wel andere conclusies en laat je van je horen? Dan volgt een gevaarlijke tegenwerking. Hoe komt dit en hoe sta jij erin?

 

Je zal nu ontdekken dat er twee werelden zijn: de schijnwerkelijkheid waar wij met zijn allen ingeduwd worden en de wereld van de absolute waarheid die haaks staat op deze schijnwerkelijkheid. Welnu als je begrijpt dat bijna iedereen (ik schat 80%) op aarde wordt gehersenspoeld door de eerder genoemde bedrijven/overheden, dan kom je er achter dat men ons allemaal onder valse voorwendsels  aardig in de tang heeft. En daardoor ontstaan allerlei schuldgevoelens om verdienmodellen in stand te houden m.b.t. de  (nep) corona virus industrie, een schuldgevoel m.b.t. (nep) klimaatindustrie , een schuldgevoel m.b.t. de (nep) stikstof industrie, (nep) vluchtelingen industrie  etc. Ieder mens is verplicht hierover na te denken naar zich zelf  en voor zijn medemens om stelling te nemen. Je zal dan een mening gevormd moeten hebben rond wat goed is en wat slecht. Wat waar is of niet waar. Duivels of Goddelijk.  Dit is belangrijk omdat onze geest zich door duivelse demonen laat beïnvloeden of met liefdevolle  krachten.  Jij bepaalt dat!

Stap 2 – De waarheid onder ogen komen doet pijn

Mensen die niet meer onafhankelijk kunnen werken of denken hebben een groep nodig om zich in te verschuilen en zo ontstaan er machtsstructuren die tegennatuurlijk (duivels) bezig zijn.  Zonder geweten zullen zei met hun managers  (zogenaamd in het algemeen belang) alles er aan doen om zich zelf en hun gelijkgestemden  in stand te houden en desnoods slepen ze iedereen mee die binnen hun machtsinvloed gevangen zit. (zie illustratie) 

Je herkent deze mensen ( managers) die duivels bezig zijn aan het feit dat zei altijd zonder dat ze er voor gewerkt hebben en dus zonder levenswijsheid, pijn, zelfreflectie  en zonder gevoel voor medemenselijkheid  een ander met mooie praatjes de les willen lezen. Met dit gedrag creëren of houden ze de besproken schijnwerkelijkheid  in stand waar inmiddels de meeste mensen op aarde in terecht zijn gekomen en in mijn optiek dus medeschuldig zijn. Dat is niet nieuw maar in verhouding tot het begin van de mensheid is dit door de technologische uitvindingen  van de laatste 50 jaar in een enorme versnelling geraakt en bereikt nu zijn climax . Deze genoemde nep managers misbruiken deze technologieën (door bv onze menig te censureren)  in steeds grotere mate en weegt niet meer op tegen de voordelen die het zou moeten bieden. Ontkomen is alleen mogelijk  voor zei die zich Goddelijk laten inspireren. Want zei weten inmiddels dat God vooral mensen zoekt die de absolute waarheid met zich meedragen.

Stap 3 – Kijk naar binnen
Bedenk dat wat er in je hoofd afspeelt nooit voor jezelf alleen zichtbaar is. Het wordt ook gezien, geregistreerd en opgeslagen in een onzichtbare dimensie, iets wat ook wel ‘de eeuwigheid’ of ‘God’ genoemd wordt. Pas als je beseft dat alles wat je doet consequenties heeft voor jou en dus ook je nageslacht kunnen we de wereld veranderen. 

Stap 4 – Van besef naar verandering
Je beseft steeds beter dat als je bewust bezig bent met het zelf nemen van waarheids-beslissingen, dat dan pas de wereld kan veranderen. Zelfs al zou je de resultaten door jouw gemaakte positieve beslissingen  niet meemaken op aarde dan heb je met de beste intenties geprobeerd er wat van te maken en worden jij en je kinderen er voor beloond in een ander leven.

stappenplan eindstrijd

Stap 5 – Blijf je signalen van de tijd goed interpreteren?
Wees kritisch op alles wat er om je heen gebeurt. Bedenk dat het 1 minuut voor 12 is en dat elk ogenblik de eindstrijd die al begonnen is  kan verhevigen. Houd rekening met het feit dat men ons in een satanische, globalistische wereldorde wil douwen waar zelfs je gedachten bepaald worden door een ander. En ten slotte; als je de grote wereldse maatschappelijke leugens  kan herkennen dan kan je de kleine leugens om je heen ook steeds makkelijker herkennen en er wat aan doen.

Stap 6 –Besluit het (smalle) pad op te gaan
Vroeger zou men misschien zeggen: ‘bekeert u!’. Ik zou zeggen: keer, neem ’the U-turn’.
Keer om en zet je eerste stappen op de smalle weg. 

Veel gestelde vragen

Wij snappen dat ons manifest vragen bij je kan oproepen. Onderstaand de meest gesteld vragen:

U moet zelf uw eigen gelijkgestemden groep maken. Echter we kunnen wel bemiddelen. Neem hier contact op.

Daar is geen ontkomen aan echter het hangt van uw blauwdruk af in welke gradatie u bij hem komt.

Daar geloven wij niet in omdat iedere religie zijn eigen draai aan de bijbel geeft en dus (vaak) niet eerlijk.

Stuur uw vraag naar info@eindstrijd.eu  en wij helpen u verder op weg.

Juist niet want de rechtvaardigen en eerlijke mensen die de waarheid zoeken gaan iets moois tegemoet.

Ter vergelijking;  Men is een keukenbrandje aan het blussen met een atoombom.

Het is een politiek spel geworden en gaat al lang niet meer om onze gezondheid.

Alle feiten dat zei liegen zijn er. U moet daar echter zelf onderzoek naar doen omdat U mij ook niet zou geloven.

Accepteren dat mensen nou een maal dood gaan en daar geen misbruik van maken.

Omdat naar mate je er mee bezig bent je steeds blijer wordt en rust over je heen gestrooid krijgt.

Als je de bijbel bestuderen zou ontdek je dat alles klopt en net een puzzel is die in elkaar past.    

Begin met het boek te lezen van Lee Strobel “bewijs genoeg”. Daarna mail je ons maar en geven wij verder advies.

Omdat men verstrooid is geraakt door deels verkeerde opvoeding en deels misbruik kwade machten.