Wat is: Het einde der tijden ?

Uitleg eindstrijd

Wat moet ik in vredesnaam met iets als ‘het einde der tijden’? Daar héb en kán ik helemaal niets mee! Het is mij allemaal veel te vaag, en al helemaal niet als die tekst uit de bijbel komt. Dat zijn zo van die standaard reacties als je over de shit praat die ons door alle wereldregeringen aangedaan wordt. Toch zie je als je je ogen open wil doen  langzaam maar zeker de fuik zijn werk doen en belanden we in 1940 maar dan erger.

In de bijbel gaat het wel degelijk vaak over wat ons als mensen te wachten staat, over ‘de tekenen van de tijd’ en de noodzaak om daarop te letten, die tekenen te bestuderen. Het einde der tijden is dus niet zo maar een verzinsel of een onbelangrijk detail. Men probeerde  ons  met een vooruitziende blik ook toen al te waarschuwen om je visie op tijd te ontwikkelen.
Daarom hoop ik dat je door het bestuderen van de informatie op deze site beseft dat er twee stromingen zijn op de wereld: 

A. Mensen die zich boven God verheven voelen.
En dan hebben we het over mensen als Bill Gates en Klaus Schwab met hun gehypnotiseerde volgelingen, die zich als makke schapen onderwerpen aan de nieuwe wereldorde.  Deze mensen leiden ons rechtstreeks naar een tijdzone waar je alleen nog maar als bange mensachtig typetjes kan rond dwalen. 

B.Mensen die bijdehand genoeg zijn om  verantwoordelijkheid te nemen voor zich zelf en hun gezin.
Deze mensen zoeken uit wat er werkelijk aan de hand is. Zij zullen uiteindelijk de waarheid ontdekken omdat ze hun goddelijke zintuigen hebben leren gebruiken  .

Wat wij uiteraard hopen is dat er binnenkort miljoenen  artsen, verpleegsters, lokale overheidsfunctionarissen, politieagenten, leraren, bedrijfseigenaren, etc.  in gaan zien wat er aan de hand is en welke duivelse agenda ze dienen door hun makkelijke houding. Dat zou nog eens een letterlijke bekering zijn!!

Dichtbij het einde

Dat komt omdat de meeste mensen na de wederopbouw m.b.t. de Tweede Wereldoorlog tot op het bot verwend zijn. Tel daarbij op dat velen ook nog uit gebroken gezinnen komen. Deze mensen zijn niet meer in staat een eigen verantwoordelijkheid op zich te nemen. Zij zullen altijd de weg van de minste weerstand kiezen en zichzelf onbewust laten meeslepen door de waan van de dag…. hoe hoog opgeleid ook. En daarmee maken ze zichzelf afhankelijk van beursgenoteerde bedrijven, media, overheid of semi overheid al was het maar omdat het daar makkelijker is om in hun comfort zone te blijven of beter gezegd schijnwerkelijkheid.

Weer 'echt mens'….

Als we weer ‘echt mens’ willen worden moeten we ons zeggenschap terugkrijgen, moet de rijke elite beseffen dat we niet meer willoos ons laten leiden en dat we zelf bepalen wat goed voor ons is.
Het einde der tijden (zie ook de bijbel) zal daarom als we niets doen gauw komen doordat deze elite en hun handlangers zich zullen ontpoppen als onverzadigbare veelvraten van macht en controle.
Maar juist op dat moment valt de beslissing; een ieder zal dan gedwongen worden om een keuze te maken. Wordt het opstand of wordt het meelopen. Ik geloof dat we dit vóór moeten zijn omdat we anders zelf het einde der tijden over ons af roepen.

Eindstrijd - brede en smalle weg